Thursday, April 20, 2017

hangout with my bestie


Assalamualaikum, Hari ni aku ngn kwn baik aku makan sate kajang pulakkk. huhu. Makasi ya bawakk aiii g makan sate kajang pastu jalan2 kesana kesni sampai ke dalam hati awk hahaha Gambar aku ja ada sni haha sebab dia malu taik ayam. aku ajak selfie xmau. So gmbar aku dahlaa okayy huhu

 sedap ooo

Acah model sat huhu

Photoshoot pulak :D



Assalamualaikum semua shat takk,? harap semua dalam keadaan shat je. Harini aku nak gerak g rumah mak saudara aku kat kl sebab ada hal skit pasal bisness dengan kawan pastu nak bincang pasal pindah rumah la apa lah. Maklumlah dah habis belajar banyak masa terluang nk g sana sni.
Dah sampai kl mmg letih gila laa. Kesana kemari. Pastu terus photoshoot produk aku yang terbaru nama arcana. Masa nak pegi photoshoot tu aku g ngn sepupu aku, lambat betul dia duk makeup sana sni, aku simple je, sarung jubah pakai shawl siap, xdak nak makeup lelama pakai mulut merah bagai, jenis aku suka simple but nice, haa gitu. huhu Nasibla photgrapher baik, sabar je kitorg lambat. huhu
Okay ni antara produk yang aku shoot. Korang boleh la nty beli sb produk Arcana ni mmg dapat sambutan ramai orang sampai datin2 duk guna repeat order lagi pastu banyak feedback dari customer. Lebih dari 200 feedbcak tau. Korang boleh la try :) Nie antara produk Arcana





tetiba dapat berita sedih dri mak



Assalamualaikum semua, Apa khabar? Harap semua dalam keadaan sihat sejahtera..
Fuhh , lama betul aku xupdate blog. semua ni disebabkan lupa password. adehhh.
Nasib la dpt balik. Setelah ramai tegur pasal blog kenapa xupdate la, apa la, aku dengan gigihnya cari jugak password sampai dpat. alhamdulillah jumpa jugak. klau x mati la nakkkkk.. 
Aku sebenarnya xtau nak cter pasal topik apa hahaha sebab lama x update so idea semua dah hilang, nak mula pown xtau dah. hmm harini aku ada cerita sedih , sebab tetiba mak aku whatsapp cakap ayah aku kt hospital sebab sakit jantung, hmm risau sgt, dengar pasal ni terus down, menagis aku sb aku syg dia sgt2,dialah ayah paling terbaik kat dunia nie, xdak sapa leh ganti abah :'(
Pastu, aku terus kol ayah, nasibla ayah angkat, alhamdulillah lega sikit dgar sebab ayah ok skit keadaan dia n dah boleh keluar hospital. Aku igt nak balik ayah ckp xyah sb dah nk keluar dri hospital. hmm aku risau sgt keadaan dia. aku tetap akn baliik xkira apa keadaan. Moga Allah beri kesembuhan dan kesabaran kepada abah. Adik syg abah sgt2. Tolong doakan ayah saya cepat sembuh dan boleh jalankan tanggungjawab dia dan menunaikn ibadah seperti biasa. amin

:: ♥ ♫ tO aLL mY FweN ♫

::kOmeN TaW ,jGn xKoMeN taW♥::hihi

 

♥::SmiLe MaKe Me HePy:: ヅ. Design By: SkinCorner