Thursday, April 20, 2017

tetiba dapat berita sedih dri mak



Assalamualaikum semua, Apa khabar? Harap semua dalam keadaan sihat sejahtera..
Fuhh , lama betul aku xupdate blog. semua ni disebabkan lupa password. adehhh.
Nasib la dpt balik. Setelah ramai tegur pasal blog kenapa xupdate la, apa la, aku dengan gigihnya cari jugak password sampai dpat. alhamdulillah jumpa jugak. klau x mati la nakkkkk.. 
Aku sebenarnya xtau nak cter pasal topik apa hahaha sebab lama x update so idea semua dah hilang, nak mula pown xtau dah. hmm harini aku ada cerita sedih , sebab tetiba mak aku whatsapp cakap ayah aku kt hospital sebab sakit jantung, hmm risau sgt, dengar pasal ni terus down, menagis aku sb aku syg dia sgt2,dialah ayah paling terbaik kat dunia nie, xdak sapa leh ganti abah :'(
Pastu, aku terus kol ayah, nasibla ayah angkat, alhamdulillah lega sikit dgar sebab ayah ok skit keadaan dia n dah boleh keluar hospital. Aku igt nak balik ayah ckp xyah sb dah nk keluar dri hospital. hmm aku risau sgt keadaan dia. aku tetap akn baliik xkira apa keadaan. Moga Allah beri kesembuhan dan kesabaran kepada abah. Adik syg abah sgt2. Tolong doakan ayah saya cepat sembuh dan boleh jalankan tanggungjawab dia dan menunaikn ibadah seperti biasa. amin

No comments:

Post a Comment

:: ♥ ♫ tO aLL mY FweN ♫

::kOmeN TaW ,jGn xKoMeN taW♥::hihi

 

♥::SmiLe MaKe Me HePy:: ヅ. Design By: SkinCorner