Thursday, April 20, 2017

Photoshoot pulak :D



Assalamualaikum semua shat takk,? harap semua dalam keadaan shat je. Harini aku nak gerak g rumah mak saudara aku kat kl sebab ada hal skit pasal bisness dengan kawan pastu nak bincang pasal pindah rumah la apa lah. Maklumlah dah habis belajar banyak masa terluang nk g sana sni.
Dah sampai kl mmg letih gila laa. Kesana kemari. Pastu terus photoshoot produk aku yang terbaru nama arcana. Masa nak pegi photoshoot tu aku g ngn sepupu aku, lambat betul dia duk makeup sana sni, aku simple je, sarung jubah pakai shawl siap, xdak nak makeup lelama pakai mulut merah bagai, jenis aku suka simple but nice, haa gitu. huhu Nasibla photgrapher baik, sabar je kitorg lambat. huhu
Okay ni antara produk yang aku shoot. Korang boleh la nty beli sb produk Arcana ni mmg dapat sambutan ramai orang sampai datin2 duk guna repeat order lagi pastu banyak feedback dari customer. Lebih dari 200 feedbcak tau. Korang boleh la try :) Nie antara produk Arcana





No comments:

Post a Comment

:: ♥ ♫ tO aLL mY FweN ♫

::kOmeN TaW ,jGn xKoMeN taW♥::hihi

 

♥::SmiLe MaKe Me HePy:: ヅ. Design By: SkinCorner